Prirodni Sleep Aids kako bi dobili bolje spavanje

Ako postoji jedan uvjet koji me svakodnevno udario, ili bolje, svake noći - godinama na kraju, to je spavanje. Bio sam propisan lijek za spavanje dugoročno (nije dobra ideja) i patio je uvelike za to. Ako sam imala problema s spavanjem, to je bilo nemoguće postići, osim ako nisam uzimao lijekove. Istina je da svakodnevno gubimo dodir sa spavanjem sve više i više. Tehnologija, stres, energetska pića, stres, lako propisani lijekovi i spominjem li stres? Sve te stvari pridonose nesanici, i gotovo mogu jamčiti da će svatko tko čita ovaj popis boriti s barem jednim od gore navedenih.

Pijte sok od višnje

½ šalice na 1 čašu sok od višnje trešnje je ukusan način da se spusti na spavanje i prirodna pomoć za spavanje koju osobno mislim da stvarno pomaže. Tart sok od višnje je prirodna pomoć za spavanje jer je puna triptofana. Triptofan je esencijalna aminokiselina koja obuhvaća serotonin, koji zatim obuhvaća melatonin. Melatonin pomaže u održavanju našeg ciklusa sna i budi uzrokovanjem pospanosti i snižavanjem tjelesne temperature, radeći sa središnjim živčanim sustavom kako bi sinkronizirali naš biološki sat. Njegovu proizvodnju inhibira svjetlost, ali se oslobađa pri slabom osvjetljenju / tami.

Poboljšajte Feng Shui

Feng shui je više nego samo ukrašavanje prostora na vizualno privlačan način; to je puna filozofija koja upućuje na to kako urediti svoju sobu, namještaj, ured, itd. kako bi se povećala dobri protok energije kroz životne prostore. Držite krevet lako dostupnim i pristupačnim sa svih strana. Napunite energiju u sobi svježom i pustite ga da teče mirnim zrakom, po mogućnosti s otvorenim prozorima. Također pokušajte imati nekoliko prozora kako bi se omogućilo u prirodnom svjetlu. Neka krevet bude postavljen na takav način da možete vidjeti vrata. Nemogućnost da vidite ulaz u svoju spavaću sobu može stvoriti osjećaj tjeskobe.

Napravite svoju spavaću sobu svoju sobu

Tvoja spavaća soba je mjesto odmora. Vaše je odstupanje vratiti um i tijelo spavanjem. Nije mjesto za gledanje televizije ili drugog ureda. Ako ih imate, računalo i TV moraju ići. Oni ne samo da vas budu budni, ali ne daju osjećaj opuštanja. Oni nose stres u vašu sobu, a stres vam ne pomaže spavati.

Pravi jastuk donosi vam udobnost i podršku, omogućujući vam fantastičan spavanje

Naručite ovdje!

Evo nekih od mnogih prednosti dobre noći:

Poboljšava memoriju:

Vaš um je iznenađujuće zauzet dok odustanete. Tijekom spavanja možete ojačati uspomene ili vježbe vježbanja dok ste budni (to je proces koji se zove konsolidacija).

Pokreće kreativnost:

Pored konsolidiranja sjećanja ili jačanja njihova pamćenja, mozak ih čini preorganiziranjem i restrukturiranjem, što može rezultirati većom kreativnošću.

Pojačava pažnju:

Nedostatak sna može rezultirati bržom gubljenja pozornosti, blaženijem i općenito umornom. Tako je dobar noćni san od ključnog značaja.

O Tresace jastuku

Prvi:

prilagodljiv

Promiče prirodnu vuču za vrat i glatko disanje kako bi se smanjilo hrkanje, poboljšavajući kvalitetu sna, učinkovito podržava vašu glavu, vrat, ramena & upper back

Drugi:

Memorijska pjena :

Premium antibakterijska pjena za pamćenje, kolijevke na oblik vašeg tijela kao odgovor na toplinu i tlak, polako se skreće i ravnomjerno raspoređuje tjelesnu težinu.

Naručite sada

Tresace jastuk

Cijena: 22,99 kn €
Naručite sada

Treći:

Pokrovni poklopac:

Vanjski pokrov od pletiva koji se može prozrijeti ima skriveni zatvarač koji štiti kožu od ogrebotina, kada je prljava, izvadite poklopac i ručno pranje.